Banner 980x90

Atklāj Jāņa Anmaņa jubilejas personālizstādi "Mans gaismas ceļš"

 1. novembrī  plkst.18.00 Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu iela 29, Majori) tiek atklāta Jāņa Anmaņa jubilejas personālizstāde "Mans gaismas ceļš", pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv uzzināja Jūrmalas pašvaldības interneta vietnē.

Latvijas izcilā  Jāņa Anmaņa darbu izstāde"Mans gaismas ceļš" atklāj meistara pasaules redzējumu un uzticību saviem jaunrades ideāliem. Ik gleznā, medaļā, dzejā, mūzikā, dažādās izpausmēs, saistītās arī ar operetes žanra nokrāsām, jaušama cilvēka alkas pēc gaismas cilvēku dvēselēs. Meistars savos darbos apliecina un arī realizē savas idejas ar lielu pārliecību un meistarības spēku.

Mākslinieka gleznas eksponētas ASV, Anglijā, Francijā, Krievijā, Itālijā, Islandē, Birmā, Indijā, Lietuvā, Polijā, Somijā, Japānā, kā arī viņa darbi atrodas privātkolekcijās un muzejos.

Izstādē izliktas mākslinieka radošās darbības  dažādu periodu gleznas no. Vienā no izstāžu zālēm skatītāji varēs iepazīties ar 60. un vēlākajos gados radītiem darbiem. Centrālajā zālē  varēs vērot pēdējos gados radītās gleznas, kā ari miniatūras un medaļas. Atsevišķa zāle būs veltīta sievietes skaistumam un harmonijai.

Izstādes atklāšanā skatītāji varēs iepazīties un iegādāties arī Jāņa Anmaņa jauno grāmatu "Pieskāriens" un 2014.gada kalendāru, kurā būs gleznas, zīmējumi, skulptūras, medaļas, mūzika. Notiks arī jaunā instrumentālā skaņdarba – simfoblūza "Ceļojums" pirmatskaņojums un diska prezentācija, kuru arī varēs iegādāties.

Jāņa Anmaņa jubilejas personālizstāde "Mans gaismas ceļš" Jūrmalas pilsētas muzejā apskatāma līdz 24.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)