Banner 980x90

Baltijasmaratoni aicina uz Jūrmalas Rudens orientēšanās spēli.

Publicitātes foto
Publicitātes foto
15.oktobrī, Dzintaru Mežaparkā Baltijasmaratoni jau otro gadu organizē aizraujošu orientēšanās spēli, pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja organizatori.

Pasākums aicina ikvienu doties azartiskā cīņā pa interesantākajām Jūrmalas apskates vietām, iepazīstot kūrortpilsētu no neierasta skatupunkta.

Jūrmalas Rudens orientēšanās spēlē var piedalīties gan individuāli, gan ar ģimenēm, gan komandās ar draugiem vai kolēģiem – galvenais nosacījums ir labs garastāvoklis!

Dalībniekiem būs jāizvēlas viens no trīs dažādiem garumu aktivitāšu maršrutiem,  kuri ir izstrādāti un pielāgoti dažādiem izturības līmeņiem. Dalībniekiem būs jāatrod noteikts skaits kontrolpunktu Jūrmalas pilsētā, orientējoties pēc foto objektu kartes, jārisina mīklas un jāizpilda kontrolpunktu uzdevumi, lai iegūtu noteiktu skaitu "čiekura punktu".

Izklaides maršruts "Dzintaru noslēpumi" ir jauka pastaiga 1-2 stundu garumā pa interesantākajām Jūrmalas apskates vietām, kas ir ir īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem.

Azarta maršruts "Jūrmalas piedzīvojums" būs lieliska izklaide draugiem, azartiskā cīņā 2-3 stundu garumā iepazīstot izklaidējošu maršrutu Jūrmalas pilsētā.

Sportiskais maršruts, "Jūrmalas pilsētas medības", ir aptuveni 3-4 stundu garš izklaides piedzīvojums, kā ietvaros dalībniekiem būs jāsacenšas savā starpā, izveidojot stratēģiju un jāmeklē līdz pat 19 kontrolpunktiem Jūrmalas pilsētā, veicot izaicinājuma uzdevumus un, protams, sparīgi kustinot kājas.

Visi dalībnieki pēc finiša saņems skaistas piemiņas medaļas čiekura formā. "Esam parūpējušies, lai kontrolpunkti būtu jautra izklaide un jauka piemiņa Jūrmalas Rudens labsajūtas meneša ietvaros," stāsta pasākuma organizators Kaspars Tupiņš. "Negribam vēl atklāt visus pārsteigumus, bet varam pačukstēt, ka kontrolpunktos varēs tikt pie atraktīvām piemiņas dāvaniņām, uzzināt daudz jauna par pilsētu."

Gan pilsētnieki, gan viesi tiks aicināti sajust Jūrmalas rudens labsajūtas garu Dzintaru Mežaparkā, kur būs ne tikai pasākuma starts un finišs, bet arī visas dienas garumā skanēs mūzika, būs iespēja piedalīties veselības aktivitāšu nodarbībās, izklaidēt bērnus apsildāmā LEGO bērnu pilsētiņā, satikt dažādus pasaku varoņus, baudīt finišā gardu zupu un karstu tēju kā arī piedzīvot lustīgas aktivitātes svētku gaisotnē. Fotoaparāts nav nepieciešams, jo foto fiksāciju kontrolpunktos veiks spēles organizatori.

Jūrmalas rudens orientēšanās pasākuma dalības maksa ir 5€, bērniem līdz 12 gadiem dalība ir bez maksas. Reģistrēties spēlei var mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv

Jūrmalas rudens orientēšanās spēli organizē Baltijasmaratoni.lv sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)