Banner 980x90

Bondars pagaidām neplāno pievienoties kādam politiskam spēkam

Rīga, 3.janv., LETA. Rīgas domes deputāts Mārtiņš Bondars patlaban koncentrējas uz savu politisko darbību kopumā, nospraužot skaidrus mērķus un akcentus, tādēļ jautājumu par politisko piederību pagaidām neizskata, šādu viedokli aģentūrai LETA pauda deputāts, komentējot plānus par iestāšanos kādā no partijām.

Viņš norādīja, ka aktīvi turpina darboties Rīgas domes Latvijas Reģionu apvienības/"Latvijas attīstībai" (LRA/LA) frakcijā, kuras biedriem esot vienalga, "vai partijas kartiņa man ir vai nav", tāpēc jautājums par iestāšanos kādā no partijām šobrīd neesot tik aktuāls.

Frakcijas vadītājs Juris Pūce aģentūrai LETA pauda, ka jautājums par frakcijas nosaukuma maiņu tiks aktualizēts nākamnedēļ - šī gada pirmajā frakcijas sēdē. "Mans personīgais viedoklis ir tāds, ka, ja reiz LRA vairs nevēlas ar mums sadarboties, būtu nesaprotami uzturēt frakcijas nosaukumu, kurā iekļauti abu politisko spēku nosaukumi. Taču šo jautājumu mēs apspriedīsim ar visiem biedriem kopā, un turpmāko rīcību varēšu komentēt pēc tam," sacīja Pūce.

Kā ziņots, 18.decembrī Bondars paziņoja par izstāšanos no LRA ietilpstošās partijas "Reģionu alianse" (RA).

Bondars skaidroja, ka šādu lēmumu pieņēmis, "ņemot vērā LRA pieņemtos lēmumus un RA vadošo politiķu tiešu atbildību par tās ieņemto kursu, kas nav Latvijas valsts iedzīvotāju interesēs, kā arī tuvināšanos Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS), kļūstot par ZZS piedevu".

LRA valdes priekšsēdētājs Andrejs Ence norādīja, ka "ja deputāts Mārtiņš Bondars nebūtu izstājies no RA pats, viņš no tās tiktu izslēgts".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)