Banner 980x90

Darbu "Skonto Plan Ltd" valdē atstājis Edgars Godmanis

Stikloto alumīnija un metāla konstrukciju ražotāja SIA "Skonto Plan Ltd" valdē darbu atstājis valdes loceklis Edgars Godmanis, kā arī veiktas izmaiņas kompānijas īpašnieku sastāvā.

Rīga, 13.nov., LETA. Stikloto alumīnija un metāla konstrukciju ražotāja SIA "Skonto Plan Ltd" valdē darbu atstājis valdes loceklis Edgars Godmanis, kā arī veiktas izmaiņas kompānijas īpašnieku sastāvā, liecina "Firmas.lv" informācija. Godmanis uzņēmuma valdē strādāja no 2016.gada septembra. Vienlaikus uzņēmuma valdē darbu sākusi valdes locekle Ilze Grēgere, savukārt darbu valdē turpina valdes locekļi Dāvis Eniks un Raimonds Freimanis. Tāpat otrdien, 12.novembrī, iegrāmatotas izmaiņas uzņēmuma dalībniekos - līdz šim 90% kapitāldaļu piederēja ar uzņēmēju Gunti Rāvi saistītajai SIA "GRIF 2", bet šobrīd 90% kapitāldaļu pieder Gunta Rāvja dēla Riharda Rāvja īpašumā esošajai SIA "Skonto Group". Vienlaikus 10% kompānijas kapitāldaļu joprojām pieder Iļjam Solomatinam. "Skonto Group" reģistrēta šogad 24.septembrī. Uzņēmuma valdē strādā Freimanis, Godmanis un Dmitrijs Soldatenko. "Skonto Plan Ltd" ir viens no lielākajiem būvniecības nozares uzņēmumiem Latvijā, kas nodarbojas ar stikloto alumīnija un metāla konstrukciju un fasāžu projektēšanu, ražošanu, loģistiku un montāžu. Pagājušajā gadā "Skonto Plan Ltd" strādāja ar 46,804 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 44,6% vairāk nekā 2017.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 53,3% un bija 2,271 miljons eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)