Banner 980x90

"Erigo" – logu remonts, izgatavošana un pārdošana

Logu remonts var būt nepieciešams kā plastikāta, tā arī alumīnija un koka logiem. Pazīmes, kas liecina, ka ir nepieciešams logu remonts, ir nevēlamas gaisa plūsmas, skrāpējumi, dažādi bojājumi, aizsvīšana vai sasalšana.

Logu remonts

Logu remonts var būt nepieciešams kā plastikāta, tā arī alumīnija un koka logiem. Pazīmes, kas liecina, ka ir nepieciešams logu remonts, ir nevēlamas gaisa plūsmas, skrāpējumi, dažādi bojājumi, aizsvīšana vai sasalšana.

Logu remonts, kas tiek veikts laikus, novērš iespēju bojājumiem un defektiem attīstīties tālāk un radīt vēl citas nopietnākas problēmas. Logu remonts ir jāveic retāk, ja regulāri tiek veikta logu profilakse, kā rezultātā nerodas nopietni bojājumi. 

Kvalitatīvs logu remonts ir pieejams uzņēmumā "Erigo". Uzņēmums piedāvā veikt gan rūpīgus logu remontdarbus, kas novērš radušos bojājumos, gan jaunu logu uzstādīšanu, gan dažādus logu aksesuārus un plašu logu krāsu klāstu. Plastikāta logiem ir iespējams uzstādīt dažādus rokturus un fiksatorus, mikroventilāciju, pretuzlaušanas furnitūru, dažāda veida moskītu tīklus un palodzes. "Erigo" meistari spēj novērst tādas problēmas kā traucēta vērtņu piekļaušanās rāmim, apgrūtināta mehānisma darbība un daudzas citas.

Lasiet vairāk: https://erigo.lv/?page_id=17

Pakešu logu remonts

Pakešu logu remonts ir nepieciešams, ja ir radušies kādi mehāniski bojājumi vai redzami defekti. Pakešu logi ir kvalitatīvi un pieprasīti, jo stikla paketes nodrošina siltumu, skaņas izolāciju un drošību, tomēr, ja šīs funkcijas vairs nav pilnvērtīgas, ir nepieciešams pakešu logu remonts. Svarīga ir arī pakešu logam pareizi izvēlēta furnitūra un logu rokturi, kas, ņemot vērā klienta vēlmes, var nodrošināt visus iespējamos atvēršanas veidus un iespējas.

Pakešu logu remonts ir nepieciešams arī tad, ja ir radušās problēmas ar furnitūru. Lai pakešu logi kalpotu ilgi, ir vajadzīgs ne tikai pareizi un precīzi tos uzstādīt, bet veikt arī regulāru profilaksi un pareizu tīrīšanu.

Logiem pēc kāda laika ir nepieciešama arī furnitūras regulēšana. Diemžēl daudzi nepievērš uzmanību, ja loga vērtne ir sākusi berzties gar rāmi vai radušies citi mehāniski bojājumi, tomēr ir svarīgi būt vērīgiem un veikt logu apskati laikus. Pakešu logu remonts var tikt novērsts, ja furnitūra jeb loga mehānisms tiek ieeļļots vismaz reizi gadā un gumija tiek attīrīta no putekļiem.

Pakešu logu remonts tiek veikts uzņēmumā "Erigo". Meistari novērš nevēlamas gaisa plūsmas, defektus furnitūras darbībā, nekvalitatīvas montāžas kļūdas, nomaina stikla paketes (gan mehāniski bojātas, gan parastā stikla paketes nomaina ar selektīvā stikla paketēm), logu blīvgumijas, uzstāda papildus aksesuārus, kā arī spēj salabot jebkura tipa un markas logu furnitūru.

Lasiet vairāk: https://erigo.lv/?page_id=17

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)