Banner 980x90

"Hesburger" jauna restorāna izveidē Kauguros ieguldījis miljonu eiro

Rīga, 1.nov., LETA. Ātrās ēdināšanas restorāns "Hesburger" jauna restorāna izveidē Kauguros ieguldījis miljonu eiro, aģentūru LETA informēja "Hesburger" pārstāvji.

"Hesburger" attīstības direktore Ieva Salmela stāstīja, ka uzņēmums ilgu laiku bija domājis par vēl viena restorāna attīstīšanu Jūrmalā, kas ir stratēģisks punkts Rīgas apkaimē, piesaista ievērojamu klientu plūsmu - gan vietējos iedzīvotājus, tā tūristus visu gadu.

"Bulduros esošā restorāna apgrozījums katru gadu pieaug, līdz ar to lēmums par otrā restorāna atvēršanu Jūrmalā bija loģisks tīkla attīstības solis," sacīja Salmela.

Jaunatklātais restorāns atrodas Steķu ielā 1, Kauguros. Tam ir auto kase, kā arī bērnu rotaļu laukums. Restorāna kopējā platība ir 159 kvadrātmetri.

Atklājot "Hesburger" restorānu Kauguros, uzņēmums ir radījis 20 jaunas darba vietas.

Līdz ar restorāna atklāšanu Kauguros, kopējais "Hesburger" restorānu skaits Latvijā ir sasniedzis 47.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Hesburger" biznesa attīstībā Latvijā šogad plāno investēt kopumā 5,5 miljonus eiro, tostarp paredzēts izveidot piecus jaunus restorānus.

"Hesburger" pārdošanas apmēri 2017.gadā Baltijā sasniedza 67,88 miljonus eiro, tostarp Latvijā pārdošanas apmēri pieauga par 13,3%, sasniedzot 22,47 miljonus eiro, Lietuvā - par 30,1%, sasniedzot 23,43 miljonus eiro, bet Igaunijā - par 8,3%, sasniedzot 21,98 miljonus eiro.

Ar zīmolu "Hesburger" darbojas 472 struktūrvienības deviņās valstīs, un uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6700.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)