Banner 980x90

Izstāde par dabas vērtībām Ķemeru Nacionālajā parkā dosies uz Siguldu

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv

No 4.janvāra līdz 31.janvārim Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā (Skolas ielā 3, Siguldā) skatāma Dabas aizsardzības pārvaldes sagatavotā izstāde ''Ķemeru Nacionālā parka bagātības''.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Dabas aizsardzības pārvaldes Sabiedrisko attiecību un vides izglītības nodaļas vadītāja Inese Pabērza, ekspozīcija interesentiem ļaus tuvāk iepazīt gan izcilas dabas bagātības, gan kultūrvēsturiskās vērtības, kas atrodamas Ķemeru Nacionālajā parkā – purvus, mežus, ūdeņus, pļavas un jūras piekrasti, kā arī cilvēku radītās vērtības.

Izstādē galvenā uzmanība pievērsta cilvēku un dabas mijiedarbībai, parādot, ko sabiedrība iegūst, saglabājot šīs vērtības. Savukārt ekspozīcijas interaktīvajā daļā šīs vērtības iespējams iepazīt ar visām cilvēka maņām - sajust purva sūnu pieskārienus, sasmaržot pļavu, pagaršot sērūdeni... Jaunākajiem apmeklētājiem noteikti būs interesanti pārbaudīt savas zināšanas par dabu, darbojoties ar krāsainajām dabas un vēstures vērtību apceļošanas spēlēm.

Dabas aizsardzības pārvalde piedāvā vairākas ceļojošās izstādes, kas veltītas dabas daudzveidības izzināšanai Latvijā. Informācija par to eksponēšanu lasāma šeit:

http://www.daba.gov.lv/public/lat/vides_izglitiba/izstades/celojosas_izstades/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)