Banner 980x90

Jaunas klīnikas izveidē Jūrmalā plānots investēt 15 līdz 17 miljonus eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

AS "Veselības centru apvienība" jaunas klīnikas izveidē Jūrmalā plānots investēt 15 līdz 17 miljonus eiro, aģentūrai LETA atklāja AS "Veselības centru apvienība" valdes priekšsēdētājs Zigurds Lasovskis.

Viņš norādīja, ka šo projektu paredzēts sākt īstenot šogad, bet to varētu pabeigt pēc diviem gadiem. Projekta īstenošanai plānots piesaistīt gan pašmāju, gan ārzemju partnerus. Ieguldītos līdzekļus varētu atpelnīt desmit gadu laikā.

Klīnikas ēku iecerēts būvēt netālu no Rīgas jūras līča. To paredzēts izvietot piecos līdz sešos stāvos, tās kopējā platība varētu būt no 13 000 līdz 15 000 kvadrātmetru, atzīmēja Lasovskis, piebilstot, ka klīnikā tiks ieviesti jaunākie medicīnas sasniegumi.

Šādas klīnikas izveide būs "Veselības centru apvienības" ieguldījums arī medicīnas tūrisma attīstībā, uzsvēra Lasovskis.

Kā ziņots, "Veselības centru apvienība" 2014.gadā ievērojami audzēja apgrozījumu un izkļuva no zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums 2014.gadā apgrozīja 16,14 miljonus eiro, bet 2013.gadā - 7,01 miljonu eiro. 2014.gadā uzņēmums nopelnīja 451 066 eiro, bet 2013.gadā uzņēmums cieta zaudējumus 1,96 miljonu eiro apmērā.

AS "Veselības centru apvienība" ir deviņu poliklīniku un vienas reproduktīvas veselības klīnikas EGV apvienība. "Veselības centru apvienība" dibināta 2011.gada novembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 835 090 eiro.

Patlaban "Veselības centru apvienībā" ietilpst 11 medicīnas centri, kas atrodas Rīgas centrā, Purvciemā, Pļavniekos, Mežaparkā, Bolderājā, Imantā, Juglā un Sarkandaugavā, kā arī Daugavpilī, Liepājā un Talsos.

"Veselības centru apvienības" medicīnas centros tiek apkalpoti vairāk nekā pusmiljons pacientu un ir nodarbināti vairāk nekā 1300 štata darbinieku, tajā skaitā vairāk nekā 600 ārstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)