Banner 980x90

Jūrmalā aizturēta sieviete, kura pārdevusi sev izrakstītus medikamentus ar psihotropu un narkotisku iedarbību

Rīga, 15.janv., LETA. Aizvadītajā nedēļā Jūrmalas Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas aizturējuši sievieti, kura Kauguru mikrorajonā pārdevusi sev izrakstītas tabletes, kas satur psihotropās un narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP).

Policisti 11.janvārī ieradās sievietes dzīvesvietā, lai veiktu kratīšanu. Tās laikā tika atrastas un atsavinātas sešas tabletes, kas satur psihotropās vielas, kā arī vien tablete ar narkotisku iedarbību. Kratīšanas laikā tika atsavināti 3635 eiro, kas, visticamāk, iegūti no šo recepšu medikamentu realizēšanas. Sieviete tika aizturēta.

Policistu rīcībā esošā informācija liecināja, ka tabletēm bija jābūt vairāk, un viņiem radās aizdomas, ka sieviete tās paslēpusi savā ķermenī. Nogādājot aizdomās turēto pie ginekologa, šī informācija apstiprinājās - sievietes ķermenī tika atrastas vēl desmit tabletes, kas satur narkotiskās vielas.

Minētā sieviete dzimusi 1972.gadā un iepriekš nav nonākusi policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1 panta pirmās daļas - par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Aizdomās turētajai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)