Banner 980x90

Jūrmalā no aprīļa mainīsies nosaukumi 19 sabiedriskā transporta pieturvietām

Rīga, 22.marts, LETA. SIA "Jūrmalas autobusu satiksme" no 1.aprīļa mainīs nosaukumus 19 pieturvietām, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Pieturvietu nosaukumi tiks mainīti, lai jūrmalniekiem un pilsētas viesiem būtu vieglāk orientēties, atrodoties dažādās Jūrmalas pilsētas vietās. Izmaiņas, kas saistītas ar jaunu pieturvietu nosaukuma maiņu, tiks veiktas pamazām.

Kompānijā informēja, ka, pārdēvējot 6.autobusa maršruta galapunktu par "Sloka", mainīsies maršruta nosaukums, un turpmāk tas tiks dēvēts par "Sloka-Ķemeru stacija". Savukārt, pārdēvējot pieturvietu "Raiņa iela" par "Kauguru vidusskola", 5.maršruta autobusu saīsinātie reisi, kas līdz šim tika izpildīti līdz pieturai "Raiņa iela", turpmāk tiks izpildīti līdz pieturvietai "Kauguru vidusskola", tos norādot kustības un uz autobusa elektroniskajā tablo.

Tāpat, tuvojoties mazdārziņu sezonai, no 1.aprīļa atsāks kursēt 2.autobusa maršruts "Kauguri-Ķemeru kapi". Daļa maršruta reisu tiks izpildīti līdz pieturvietai "Kūdra", savukārt atsevišķi reisi brīvdienās tiks veikti līdz Ķemeru stacijai. 1.aprīlī, sākot kursēt 2.maršruta autobusiem, brīvdienās vairs netiks izpildīti 5.maršruta pagarinātie reisi līdz Ķemeru kapiem.

Papildu informācija par gaidāmajām izmaiņām pieturvietu nosaukumos, un citiem aktuāliem jautājumiem būs pieejama interneta vietnē www.jurmalassatiksme.lv sadaļā "Kustības saraksti".

"Jūrmalas autobusu satiksme" nodrošina sabiedriskā transporta pakalpojumus Jūrmalas pilsētā septiņos maršrutos.

"Jūrmalas autobusu satiksme" reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. 2017.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1,988 miljoni eiro, bet zaudējumi - 7446 eiro. "Jūrmalas autobusu satiksmes" vienīgais īpašnieks ir Zigmunds Pavlovskis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)