Banner 980x90

Jūrmalā ugunsgrēkā cietis viens cilvēks

Rīga, 6.jūn., LETA. Jūrmalā, dzīvojamajā mājā degot gāzes balonam, cietis viens cilvēks, aģentūru LETA informēja VUGD pārstāve Agrita Vītola.

Viņa informēja, ka izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēmis plkst.17.18, jo kādā dzīvojamajā mājā dega gāzes balons un sadzīves mantas divu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cietis viens cilvēks, kurš tika nodots mediķu rīcībā.

Tāpat aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, papeļu pūkas, sausā zāle, meža zemsedze, elektrolīnijas balsta stabs, mēbeles un sadzīves mantas, dzīvojamās mājas ārdurvis, starpstāvu pārsegums, trīs dārza mājas, trīs šķūņi, bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens.

Savukārt plkst.16.12 ugunsdzēsēji glābēju palīdzība bija nepieciešama, jo Ventspils novada Tārgales pagastā divi cilvēki bija apmaldījušies mežā. Sazinoties ar cilvēkiem pa mobilo tālruni un izmantojot VUGD autocisternas skaņas signālu, cilvēki tika atrasti un izvesti no meža.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 81 izsaukumu, no tiem 48 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet 11 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)