Banner 980x90

Jūrmalas mēra galvenais ienākumu avots - pensija

Jūrmalas mēra Jura Visocka (V) galvenais ienākumu avots nu jau vairākus gadus ir pensija, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskojamo datu bāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2012.gadu.

Jūrmalas pilsētas domes deputāts, kurš par pilsētas mēru kļuva šā gada 3.aprīlī, pensijā pērn saņēmis 12 490 latus, līdzīgu summu viņš saņēmis arī iepriekšējos divos gados.

Savukārt viņa alga pēdējo trīs gadu laikā ir samazinājusies. Pērn Visockis kā Jūrmalas pašvaldības deputāts nopelnījis 3354 latus salīdzinājumā ar 3608 latiem 2011.gadā un 4220 latiem 2012.gadā.

Pēdējo trīs gadu laikā, strādājot domē, ievērojami sarukuši Visocka uzkrājumi. Kā liecina amatpersonas deklarāciju arhīvs, 2010.gadā deputāts uzkrājis 49 039 latus, no kuriem lielākā daļa bijusi eiro valūtā - kopumā 61 073 eiro jeb 42 922 lati. 2011.gadā Visocka uzkrājumi sarukuši līdz 15 402 latiem, bet deklarācijā par pagājušo gadu viņš norādījis uzkrājumus 13 641 lata vērtībā.

Trīs gadu laikā Visockis nav deklarējis nevienu darījumu, kura summa pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas, Jūrmalas mēram nav arī parādsaistību.

Paralēli darbam domē Visockis ir "Jūrmalas Latviešu biedrības" valdes loceklis un valdes priekšsēdētājs uzņēmumā "MT Krasts", kurā viņam pieder kapitāldaļas 1560 latu vērtībā. Jūrmalas mērs pērn pametis "Jūrmalas sabiedrisko klubu", kurā iepriekš bijis valdes priekšsēdētājs.

Visockim pieder zeme un māja Jūrmalā, taču viņš nav deklarējis nevienu transportlīdzekli, kas atrastos viņa īpašumā vai lietošanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)