Banner 980x90

Jūrmalas pilsētas dome par 33 053 eiro pirks automašīnu pašvaldības vajadzībām

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Jūrmalas pilsētas dome par 33 053 eiro pirks automašīnu pašvaldības vajadzībām, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Pašvaldība bija izsludinājusi iepirkumu konkursu par jaunas automašīnas piegādi Jūrmalas pilsētas domes vajadzībām. Konkursā tika saņemts viens piedāvājums, kas arī atzīts par piemērotu - uzņēmuma SIA "Moller Auto Latvia" piedāvājums piegādāt automašīnas par 33 053 eiro.

"Moller Auto Latvia" dibināts 1992.gadā, un tā pamatkapitāls ir 5,16 miljoni eiro. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 49,2 miljoni eiro, un peļņa 512 004 eiro. Uzņēmuma 100% daļu pieder Norvēģijā reģistrētam uzņēmumam "Moller AUto Batic", liecina "Firmas.lv" informācija.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)