Banner 980x90

"Jūrmalas siltums" piedāvā dzēst parādus, nemaksājot soda naudu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saprotot klientus, kuru materiālais stāvoklis neļauj savlaicīgi veikt maksājumus par SIA "Jūrmalas siltums" piegādāto siltumenerģiju, uzņēmums ir gatavs sadarbībai ar tiem, kuriem ir uzkrājies parāds, un aicina to dzēst, izmantojot piedāvāto iespēju.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja pilsētas pašvaldības pārstāvji, siltumapgādes uzņēmums līdz 30.septembrim izsludina akciju visiem parādniekiem: veicot pilnu pamatparāda un tekošā rēķina nomaksu, aprēķinātā kavējuma nauda tiks anulēta 100% apmērā!

Liela daļa klientu atbildīgi veic kārtējos maksājumus par patērēto siltumenerģiju un karstā ūdens piegādi, bieži vien atsakoties no citām vajadzībām. Tomēr ir gan tādi klienti, kuru materiālais stāvoklis neļauj savlaicīgi veikt visus komunālos maksājumus, gan, ar nožēlu jāatzīst, arī tādi, kuri neuzskata par vajadzīgu veikt kārtējos maksājumus un neizrāda interesi par sava parāda esamību.

SIA "Jūrmalas siltums" strādā ar katru parādnieku atsevišķi, sūtot brīdinājumus ar aicinājumu nokārtot savas parādsaistības par patērēto siltumenerģiju. Nosūtīto brīdinājumu ignorēšanas gadījumā SIA "Jūrmalas siltums" nodod parādnieka lietu ārpustiesas parādu piedziņai un, ja arī tad parādnieki neveic nekādas darbības savu parāda saistību izpildei, nekavējoties sniedz prasības pieteikumu tiesā par parāda un visu izdevumu piedziņu no konkrētā parādnieka.

Šā gada jūnijā iedzīvotāji pie dzīvojamajām ēkām pamanīja informāciju par dzīvojamās ēkas kopējā parāda apmēru. Tas darīts, lai veiktu nepieciešamos pasākumus kopējā parāda mazināšanai. Līdz šim SIA "Jūrmalas siltums" klientus par faktisko dzīvojamās mājas parādu apmēru šādā formā nebija informējis, jo parādu piedzīšanai tika izman'totas citas metodes, paļaujoties arī uz klientu godaprātu. Diemžēl vairākos namos pārvaldnieks un atsevišķi klienti nav norēķinājušies par saņemtajiem siltumenerģijas pakalpojumiem ar pakalpojuma sniedzēju SIA "Jūrmalas siltums", kopsummā radot ievērojamu mājas kopējo parādu. Ir saprotama klientu neizpratne, ja kāds godīgi maksā savus rēķinus, bet nenomaksātā daudzdzīvokļu ēkas kopējā parāda dēļ var tikt ierobežota siltumenerģijas piegāde visai ēkai. Centralizētā siltumapgāde nodrošina apkures un karstā ūdens pakalpojumu visai ēkai kā kopumam, un nepastāv iespēja izbeigt vai uzsākt siltumenerģijas piegādi tikai atsevišķiem dzīvokļiem, kuri ir norēķinājušies par patērēto siltumenerģiju. "Jūrmalas siltums" aicina klientus apzināties, ka, dzīvojot daudzdzīvokļu ēkā, visiem tās iedzīvotājiem jārūpējas par visas mājas tehnisko stāvokli, siltināšanas iespējām, kārtības uzturēšanu un komunālo maksājumu savlaicīgu veikšanu saskaņā ar normatīvajiem aktiem.

Līdzīgi kā citās Latvijas pilsētās, arī Jūrmalā siltumapgādes uzņēmuma izaicinājums ir parādnieki, kas būtiski ietekmē uzņēmuma attīstību. Tāpēc SIA "Jūrmalas siltums" šogad sācis aktīvu darbu ar parādniekiem, lai samazinātu to radītos zaudējumus uzņēmumam.

Aicinām izmantot uzņēmuma piedāvāto iespēju! Parādniekus, kuriem nav iespēju dzēst savas parādsaistības izsludinātās akcijas ietvaros, SIA "Jūrmalas siltums" aicina vērsties uzņēmuma administrācijā Jūrmalā, Slokas ielā 47A, un noslēgt vienošanos par parāda atmaksas pakāpenisku dzēšanu. Sastādot šāda veida vienošanos, ir iespēja apturēt kavējuma naudas uzrēķinu.

Tā kā vasarā piegādātās siltumenerģijas daudzums ir būtiski samazinājies, tas ir labākais laiks, kad sakārtot savas parādsaistības ar pakalpojumu sniedzēju! Aicinām uz savstarpēju sapratni un sadarbību. Tālrunis saziņai ar SIA "Jūrmalas siltums" – 67147141.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)