Banner 980x90

Jūrmalnieki pašvaldībā var pieteikties rudens lapu bezmaksas izvešanai

Rīga, 16.sept., LETA. No šodienas jūrmalnieki pašvaldībā var pieteikties rudens lapu bezmaksas izvešanai, liecina vietvaras publicētā informācija.

Lapu izvešanu būs nepieciešams pieteikt iepriekš un to varēs izdarīt no šodienas līdz 15.novembrim pa tālruņiem vai e-pastā, norādot savu adresi un lapu maisu skaitu.

Lapu izvešanu varēs pieteikt pa tālruņiem 67 093 985, 67 093 855, 67 093 968, 67 093 877, 67 093 930 vai rakstot uz e-pastiem - "einars.bucs@jurmala.lv", "ralda.berzina@jurmala.lv", "ieva.murniece@jurmala.lv", "ieva.gulbe@jurmala.lv", "ingrida.grike@jurmala.lv".

Savāktās lapas jāieliek vienreizlietojamos atkritumu maisos, kuri rūpīgi jāaizsien. Maisus nedrīkst pārpildīt, lai paceļot tie nesaplīstu, norāda dome.

Vienlaikus pašvaldība vērš uzmanību, ka maisos drīkst likt tikai lapas, bet, ja nepieciešams izvest citus atkritumus, piemēram, lielgabarīta atkritumus, būvgružus, bīstamos atkritumus u.tml., jāsazinās ar sadzīves atkritumu apsaimniekotāju SIA "Clean R".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)