Banner 980x90

Kā novērtēt autoevakuatora servisu?

Kad atgadījusies ķibele uz ceļa, pirmais, kas ienāk prātā, ir meklēt palīdzību no draugiem, pazīstama auto mehāniķa vai cerēt uz kādu garāmbraucēju, kas izlīdzēs grūtā brīdī. Tomēr bieži vien vienīgais risinājums ir izsaukt autoevakuatoru un nogādāt transportlīdzekli uz tuvāko vai savu iecienīto autoservisu. Kā izvēlēties kvalitatīvu autoservisu?

Pārbaudi, pirms zvani!
Protams, situācijā uz ceļa varbūt nav tik daudz laika rūpīgi izvērtēt, kurš serviss ir kvalitatīvs un kurš ne, bieži vien tiek zvanīts uz pirmo, kas atrasts. Tāpēc svarīgi izpētīt autoevakuācijas servisus pirms tam, lai ārkārtas situācijā būtu vienkāršāk rīkoties.

Google meklētājs
Google noteikti daudziem būs pirmais resurss, kur ienāks prātā meklēt palīdzību. Turklāt Google darbojas tā, ka piedāvās servisu, kas apkalpo konkrētu vietu, kur atrodies, balstoties uz mobilā tālruņa lokācijas vietu.

Google meklētājā rezultāti iedalās divās daļās – maksas reklāmas un dabiskie rezultāti. Maksas reklāmās var parādīties jebkurš serviss – gan ilglaicīgs tirgus spēlētājs, gan nepārbaudīts jaunpienācējs. Tāpēc būtu labi ielūkoties arī bezmaksas rezultātos, kas parasti Google meklētājā atrodas aiz 3 maksas reklāmām. Ja arī tur atrodams serviss, kurš reklamējas, tas jau ir daudz drošāks, jo Google bezmaksas rezultātos visbiežāk atrodas uzņēmumi, kas tirgū darbojas jau ilgus gadus.

Mājaslapa un uzticama informācija
Profesionāliem servisiem noteikti būs izveidota mājaslapa, un tajā norādītā informācija radīs uzticamību – atklāta cenu politika, skaidri nosacījumi, uzņēmuma kontaktinformācija, pakalpojumu apraksts, foto, video materiāli.

Google kartes rezultāti un atsauksmes
Pārbaudiet, vai konkrētais uzņēmums ir atrodams Google kartes rezultātos, kas Google meklētājā parasti ir uzreiz aiz maksas reklāmu rezultātiem. Te var arī atrast citu cilvēku atsauksmes, izlasiet vismaz vairākas no tām, kā klienti atsaucas par servisu, kam vēlaties uzticēt sava auto evakuāciju.

Citas platformas
Ja vēl konkrētais uzņēmums ir atrodams arī citās platformās – lielākajos uzņēmumu katalogos, sociālajos tīklos Facebook, YouTube un citur, tad diezgan droši var teikt, ka uzņēmums ir drošs. Protams, nekas nav labāks par personisko pieredzi, tomēr uzņēmums, kurš iegulda zināmus resursus savā mārketingā, nevis paļaujas tikai uz vienu kanālu, kur savākt klientus, visticamāk, nevēlas riskēt ar savu reputāciju, jo jebkura slikta pieredze tūlītēji var parādīties tajās pašās atsauksmēs sociālajos tīklos un Google meklētājā.

Autoevakuators.eu ir profesionāls autoevakuācijas serviss, kam klienti uzticas jau daudzu gadu garumā, un 98% gadījumu servisu novērtē pozitīvi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)