Banner 980x90

Kauguros Aldis Rullis "Ar Audu un Emburgas zēniem"

Aldis Rullis jubilejas koncertprogrammā "Ar Audu un Emburgas zēniem" Kauguru kultūras namā uzstāsies 6.oktobrī plkst. 15.00, pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv vēsta Jūrmalas Kultūras centra Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Koncertā piedalās pats jubilārs Aldis Rullis – balss, akustiskā un elektriskā ģitāra, mutes harmonikas, Kristaps Rullis- pedal stīlģitāra, Viktors Zagorskis- basa ģitāra, Jānis Veikšāns – sitamie instrumenti, Zigmunds Pogulis vai Guntars Ķervis – akordeons un sintezators, kā arī jaunā un šarmantā dziedātāja Zaiga Jurkāne. Dažos koncertos iespējama arī viesmākslinieku piedalīšanās.

Vēl daudziem atmiņā deviņdesmito gadu  populārā salonansambļa "Auda" solista Alda Ruļļa samtainā balss. No 2001.gada decembra Aldis Rullis nu jau 12 gadus dzied un spēlē ģitāru un mutes harmonikas grupā "Emburgas zēni", vairāk pievēršoties sev tik tuvai kantrimūzikai, bet, arī neaizmirstot latviešiem tik tuvo šlāgeri.

Nesen nosvinēta 50 gadu jubileja, kas katra cilvēka dzīvē ir ļoti nozīmīgs atskaites punkts par padarīto šajā dzīvē. Šī koncertprogramma ir kā retrospektīvs pārskats par muzikālo darbību šajā laika posmā, tā ir veidota gan šlāgeru, gan kantrimūzikas mīļotājiem.

Programmā ir iekļautas "Audas" tautā vairāk iemīlētās dziesmas ("Liepu ziedi" u.c.), kā arī populārākās dziesmas, kas radušās sadarbības laikā ar grupu "Emburgas zēni" - gan kantri, gan šlāgeri ("Lūk, zvaigzne krīt", "Tik pret sauli", kā arī pagājušā gada šlāgeraptaujā augsti novērtētā A.Stikānes un S.Upeslejas dziesma "Ceriņos baltos" u.c.). Būs arī pavisam jaunas dziesmas.

Biļešu cenas 4  un 5  Ls, notiek biļešu iepriekšpārdošana Biļešu Paradīzes kasēs un Kauguru kultūras namā.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)