Banner 980x90

Ķemeru nacionālajā parkā notiks Ūdens dienai veltīts pasākums

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv

Par godu Pasaules ūdens dienai, ko ik gadu atzīmē 22.martā, arī visā Latvijā tiks rīkoti dažādi pasākumi, lai pievērstu sabiedrības uzmanību ūdens lomai ikdienā, aģentūru LETA informēja Dabas aizsardzības pārvaldē.

Ķemeru nacionālajā parkā, izglītības centrā "Meža māja" 19.martā notiks pasākums "Ūdens ceļš: tīrs ūdens". Tā laikā varēs klausīties muzikāli interaktīvu lekciju par ūdens ceļu, kā arī piedalīties izglītojošās un atraktīvās nodarbēs un spēlēs, kas būs domātas gan lieliem, gan maziem.

Izglītības centrā "Rāzna" pasākums notiks 21.martā un tā laikā grāmatas "Lašu stāsti" autors Māris Ansis Mitrēvics stāstīs par brīnumainiem, tomēr patiesiem notikumiem, par ūdeņu lomu dabā un cilvēka dzīvē. Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas bibliotēkas lasītavā 23.martā norisināsies Zaļā pēcpusdiena, kurā varēs klausīties stāstus par ūdeni, kā arī aplūkot fotogrāfiju izstādi "Rāznas Nacionālais parks".

Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā tiks rīkoti vairāki pārgājieni - 20.martā notiks Strenčupītes iztekas meklēšana, 26.martā varēs piedalīties Sedas upes iztekas meklēšanā, bet 28.martā tiks meklēta Rūjas upes izteka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)