Banner 980x90

Konkursā meklē tenisa centra "Lielupe" pārbūves darbu veicēju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Līdz augusta beigām pagarināts pieteikumu iesniegšanas termiņš iepirkumā par tenisa centra "Lielupe" pārbūvi, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

 

Iepriekš bija paredzēts, ka piedāvājumus var iesniegt līdz 5.jūlijam, bet tagad šis termiņš pagarināts līdz 29.augustam.

Februārī Nacionālā Sporta padome lēma atbalstīt tenisa centra "Lielupe" rekonstrukcijas projekta īstenošanai paredzētā valsts budžeta līdzfinansējuma piešķiršanu. Rekonstrukcijas projekts paredz darbu veikšanu divās kārtās, izveidojot "Lielupi" par "modernāko tenisa centru Baltijā, kas pilnībā atbilst pasaules tenisa turnīru standartiem".

Iepriekš tika norādīts, ka tenisa centra "Lielupe" ēkas ir novecojušas un neatbilst starptautisko turnīru prasībām un kvalitatīvam treniņu procesam. Kapitāla rekonstrukcija nav notikusi gadu desmitiem, bet ārējie laukumi nav uzlaboti kopš atklāšanas brīža.

Tenisa centra rekonstrukcijas darbi sākotnēji bija plānoti no 1.septembra līdz 2019.gada 30.septembrim, savukārt kopējais plānotais valsts budžeta finansējums šim mērķim - 11,24 miljoni eiro.

Toreiz Nacionālā sporta padome arī atbalstīja priekšlikumu, ka SIA "Tenisa centrs "Lielupe" tiek saglabāta kā publiski privāta kapitālsabiedrība ar valsts - Izglītības un zinātnes ministrijas personā - un Latvijas Olimpiskā komitejas līdzdalību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)