Banner 980x90

Meklē jaunu Bulduru Dārzkopības vidusskolas direktoru

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" valde izsludinājusi atklātu konkursu uz Bulduru Dārzkopības vidusskolas direktora amatu.

Kā liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", pretendenti savus pieteikumus amatam var iesūtīt 20 dienu laikā - līdz nākamā gada 4.janvārim.

Amata pretendentam jābūt normatīvajiem aktiem atbilstošai izglītībai, kā arī vismaz piecu gadu pieredzei darbā vadošā amatā un personāla vadīšanā. Tāpat ir jābūt vismaz divu gadu pieredzei pedagoģiskajā darbā, pieredzei Eiropas Savienības fondu un citu finanšu instrumentu projektu īstenošanā, tostarp projektu vadībā un iepirkumu organizēšanā, pieredzei sadarbībā ar nozaru profesionālajām asociācijām un sociālajiem partneriem.

Amata kandidātiem jāpiemīt zināšanām par izglītības iestādes darbību reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem, profesionālās izglītības jomu un tās attīstības tendencēm.

Lai pieteiktos amatam, interesentiem jāiesniedz savs dzīvesgājuma apraksts, kā arī redzējums par VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" darbības prioritātēm un attīstības virzieniem.

Patlaban vidusskolai nav direktora, bet kopš 2014.gada ir tikai direktora pienākumu izpildītājs.

Līdz šim konkurss uz vakanto direktora amatu jau ticis sludināts divas reizes, tomēr abās reizēs piemērotu kandidātu nav izdevies izraudzīties.

Kā Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas sēdē norādīja Bulduru Dārzkopības skolas attīstības biedrības valdes priekšsēdētājs Ansis Birznieks, biedrība jau esot atradusi kādu kandidātu šim amatam.

Vidusskolai ir saistības un lielas telpas un zemes īpašumi, kurus ir grūti apsaimniekot, līdz ar to skolas un īpašumu uzturēšanas jautājums ir radījis sarežģītu situāciju. Vidusskola iesaistīta arī vairākās tiesvedībās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)