Banner 980x90

Mellužu estrādes sezonas izskaņā

Mellužu estrāde gatavojas sezonas noslēgumam, pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv uzzināja Jūrmalas pašvaldības interneta vietnē.

Vasarā tā priecēja skatītājus un klausītājus ar ar daudzveidīgu izklaides un kultūras pasākumu piedāvājumu. 31. augustā Mellužu estrāde aicina uz vasaras sezonas noslēguma pasākumu.

Tajā varēs skatīt  Jūrmalas teātra izrādi "Pūcesspieģelis" pēc Aspazijas lugas motīviem. Tā ir muzikāla spēle par tautas neiznīcināmā dzīvesprieka, varoņu gara spēka uzvaru pār apspiedējiem. Režisori Aigars Balulis un Gunta Mīlenberga, komponists Valdis Zilvers, scenogrāfs Mārtiņš Kalseris, horeogrāfe Santa Grīnfelde.

Pēc izrādes uzstāsies "Mirage Jazz Orchestra", Andris Ērglis, kā arī viesi - Igaunijas džeza mākslinieki ar īpaši veidotu koncertprogrammu "Swingin/Jurmala". Pēc koncerta līdz plkst. 2.00 - nakts balle "Mirage Jazz Orchestra" pavadījumā.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)