Banner 980x90

Nākamnedēļ Dzintaru koncertzālē norisināsies piektais "Jūrmalas festivāls"

Rīga, 17.jūl., LETA. Nākamnedēļ no 22.jūlija līdz 28.jūlijam ar sešiem koncertiem Dzintaru koncertzālē norisināsies piektais "Jūrmalas festivāls", aģentūru LETA informēja organizatori.

Festivāla goda mākslinieks būs operdziedātājs Aleksandrs Antoņenko, kurš uzstāsies kopā ar Latvijā un pasaulē atzītiem māksliniekiem Intaru Busuli, Ivetu Apkalni, Vestardu Šimkusu, Kristīni Balanas, Andželu Gobu, Alisu Zinovjevu, pianistiem Osokiniem, Latvijas Simtgades jauniešu simfonisko orķestri un diriģentu Aināru Rubiķi un citiem, norāda pasākuma rīkotāji.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji aicināti uz tikšanos ar Jūrmalas festivāla māksliniekiem 23.jūlijā plkst.14 Dzintaru koncertzāles restorānā "Maestro" un tam sekojošo koncerta "Dzimuši Latvijā" ģenerālmēģinājumu.

Preses konferencē piedalīsies Dzintaru koncertzāles direktors Guntars Ķirsis, Antoņenko, pianists Šimkus un dziedātājs Busulis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)