Banner 980x90

Nākamnedēļ Jūrmalā notiks tradicionālie Kauguru rudens svētki

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 3.septembrī, Jūrmalā notiks jau par tradīciju kļuvušie Kauguru rudens svētki, informēja pilsētas domes pārstāve Zanda Krastiņa.

Kauguru rudens svētkos uz Tallinas ielas lielās skatuves pirmo reizi jūrmalniekiem un pilsētas viesiem uzstāsies Gacho, gaidāma arī Intara Busuļa un Krievijas mākslinieces Jeļenas Vaengas kopīga uzstāšanās.

Kauguru rudens svētkos notiks arī sportiski aizraujošs šovs - starptautisks turnīrs "Best Nordic Strongman 2016" -, kurā sacentīsies 12 Ziemeļvalstu spēcīgākie spēkavīri. Latviju starptautiskajā turnīrā pārstāvēs Didzis Zariņš, Oskars Martužans, Artis Plivda un Magnuss Vucāns. Visas dienas garumā paredzēta arī aktivitāšu programma bērniem un jauniešiem, bet svētku noslēgumā būs uguņošana.

Kauguru rudens svētku programmas vadmotīvs šogad ir "Spēks un daile", tā veidota, radot svētku gaisotni, kur mijiedarbojas sievišķība, skaistums, māksla, estētika un vīrišķība, izaicinājums un cīņas spars.

Kauguru rudens svētki norisināsies vienā no plašākajām ielām Kauguros - Tallinas ielā, posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Jurģu ielai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)