Banner 980x90

Nākamnedēļ lems par Jūrmalas Alternatīvās skolas pārcelšanu uz citām telpām

Jūrmalas domes sēdē nākamnedēļ, 12.maijā, skatīs jautājumu par Jūrmalas Alternatīvās skolas pārcelšanu uz citām telpām, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Jūrmalas pilsētas pašvaldība iecere apvienot Jūrmalas Alternatīvo skolu ar Lielupes vidusskolu vai vismaz pārvietot to uz Lielupes vidusskolas telpām iepriekš guvusi plašu rezonansi masu informācijas līdzekļos.

Izpildot Izglītības un zinātnes ministrijas rīkojumu par skolu optimizāciju un ņemot vērā pilsētas budžeta iespējas, Jūrmalas dome 2009.gada 1.oktobrī pieņēma lēmumu pārvietot Jūrmalas Alternatīvo skolu no īrētajām telpām, kas iekārtotas Bulduru Dārzkopības vidusskolas dienesta viesnīcā, uz Lielupes vidusskolas telpām, kas ir pašvaldības īpašums un kuras nav pilnībā aizpildītas. Pret to iebilda skolas direktors, bērnu vecāki un kompetentās iestāžu, arī Izglītības un zinātnes ministrija.

Jau ziņots, ka pērn oktobrī Jūrmalas dome atlika Jūrmalas Alternatīvās skolas pārcelšanu uz Lielupes vidusskolas telpām un noteica, ka tam jānotiek līdz šā gada 1.jūlijam.

Savukārt pašvaldības priekšsēdētājs Gatis Truksnis (LPP/LC) otrdien aģentūrai LETA sacīja, ka skolu vajadzētu likt mierā un ļaut tai turpināt mierīgi strādāt kā līdz šim. Viņaprāt, Jūrmalas domes deputātu sastāvu ir izdevies saliedēt tiktāl, ka arī šajā jautājumā beidzot būtu iespējams pieņemt kopīgu lēmumu.
Jautājums domes sēdē atkārtoti tiks skatīts 12.maijā, tad arī būs konkrētāk zināmi izdevumi, ar kādiem saistīta skolas uzturēšana esošajā vietā vai pārcelšana uz Lielupes vidusskolas telpām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)