Banner 980x90

Nedēļas nogalē Jūrmalā notiks tradicionālie Jomas ielas svētki

Rīga, 4.jūl., LETA. Sestdien, 6.jūlijā, 20 reizi pēc kārtas Jūrmalā norisināsies Jomas ielas svētki, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domes pārstāve Inese Krieviņa.

No plkst.13 līdz 19 Jomas ielā pie "Hotel Jurmala Spa" muzicēs DJ Spinga un Kaspars Kurdeko, estrādes apvienība "Kaija", grupa "Svētdienas aprīlis", "3 Live Project" un grupa "Perpetuum Ritmico". Svētku apmeklētājiem būs iespēja baudīt arī sitamo instrumentu izrādi "Opercussion".

Jomas ielā pie Viktorijas ielas no plkst.13 līdz 20 muzicēs "Jakob Noiman Festival Band", Laimis Rācenajs, grupa "The Swamp Shakers" un pūtēju orķestris "Jūrmala".

Bērni no plkst.13 Horna dārzā varēs darboties dažādās radošajās darbnīcās, kopā ar Jūrmalas teātra aktieriem iet rotaļās un vērot zinātnisko teātri ar "Laboratorium.lv." Ģimenes ar bērniem varēs baudīt arī muzikālus priekšnesumus, kurus sniegs "BG deju studija", Sējānu ģimene un Jēkabs Nīmanis. Svētkos būs iespējams vērot arī lielo ziepju burbuļu šovu "Mārtiņa Burbuļi" un "Istabas teātra" izrādi "Tētis".

Savukārt no plkst.12 līdz 19 Majoru stāvlaukumā norisināsies tautas deju festivāls "Soļi smiltīs" un būs iespēja skatīt lielāko "Gatves deju" Jūrmalā, kuru izdejos tautas deju festivāla dalībnieki.

Vakarā no plkst.21 līdz 02 svētku svinētāji aicināti uz "šīber-balli", kurā spēlēs "Raita Ašmaņa Big Band" un dziedās solisti - Aija Vītoliņa, Dināra Rudāne, Elza Rozentāle, Mārtiņš Ruskis, Edijs Šnipke, Žoržs Siksna, Nauris Puntulis un Ivars Jercums.

Ieeja pasākumos ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)