Banner 980x90

NMPD izsludina ārkārtas medicīnisko situāciju dienesta Rīgas reģionālajā centrā

Rīga, 9.nov., LETA. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) pieņemts lēmums izsludināt ārkārtas medicīnisko situāciju dienesta Rīgas reģionālajā centrā, aģentūru LETA informēja dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Kā liecina informācija NMPD mājaslapā, par ārkārtas medicīnisko situāciju tiek uzskatīta tāda situācija, kas rodas ārstniecības iestādēs, pašvaldību administratīvajās teritorijās vai valstī gadījumā, ja tūlītēji pieejamo medicīnisko resursu apjoms neatbilst esošajiem vai prognozējamajiem cietušo vai saslimušo skaitam.

Aģentūrai LETA Bukša sīkāku informāciju par radušos situāciju pagaidām nesniedza.

Sīkāk par ārkārtas izsludināšanas iemesliem NMPD vadība informēs preses konferencē šodien plkst.15. Preses konferencē piedalīsies NMPD direktore Liene Cipule, direktores vietnieks operatīvajos jautājumos Kristians Galanders un Rīgas reģionālā centra vadītājs Aksels Roshofs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)