Banner 980x90

No septembra Jūrmalā par vairāk nekā 10% plānots samazināt siltuma tarifu

Rīga, 31.jūl., LETA. No 1.septembra Jūrmalas pilsētā par 10,28% plānots samazināt maksu par siltumenerģijas tarifu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Patlaban kopējais spēkā esošais SIA "Jūrmalas siltums" tarifs par siltumenerģijas ražošanu, pārvadi un tirdzniecību ir 60,87 eiro par megavatstundu bez pievienotā vērtības nodokļa.

Savukārt sākot no 1.septembra tas būs 54,61 eiro par megavatstundu jeb par 6,26 eiro mazāks.

Plānots, ka šāds tarifs būs spēkā līdz 2021.gada 31.janvārim. Izmaksu samazinājums tiek skaidrots ar kurināmā cenas izmaiņām.

Uzņēmuma piedāvātais tarifs Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai paredz, ka izmaksas par siltumenerģiju būs mazākas nekā patlaban plānots arī no 2021.gada 1.februāra. Proti, līdz šim bija paredzēts, ka no 2021.gada 1.februāra tarifs būs 59,64 eiro apmērā, taču tagad to ieplānots samazināt līdz 53,38 eiro, kas ir par 10,49% mazāk.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA "Jūrmalas siltums", kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai līdz 5.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)