Banner 980x90

Orlovs pērn nopelnījis teju 20 000 latu

SIA "Jūrmalas siltums" valdes priekšsēdētāja Romāna Orlova ienākumi pērn bijuši 19 229,17 lati, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienesta publiskojamo datu bāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2011.gadu.

Par darbu SIA "Jūrmalas siltums" viņš saņēmis 10 170,09 latus, SIA "Cēsu siltumtīkli" nopelnījis 3 932,12 latus, AS "VALMIERAS ENERĢIJA" 1 905,79 latus, bet SIA "Jaunā Fabrika" 3 187,14 latus. Orlovs deklarējis arī VAS "Latvijas Loto" laimētos 34,03 latus.

SIA "Jūrmalas siltums" valdes priekšsēdētājam pieder dzīvojamā māja un saimniecības ēka ar garāžu Rīgā. Deklarācijā viņš piebildis, ka dzīvojamā māja un saimniecības ēka ar garāžu nav pieņemti ekspluatācijā un nav Zemesgrāmatas apliecības, jo nav izpildīti visi Plānošanas un arhitektūras uzdevuma nosacījumi. Kopīpašumā ar "Latvijas pareizticīgo baznīcu" viņam ir zemes gabals Rīgā.

Orlovs nav deklarējis aizdevumus, skaidras un bezskaidras naudas uzkrājumus, kas būtu lielāki par 20 minimālajām mēnešalgām jeb 4 000 latu, kā arī parādsaistības.

2011.gadā Orlovs bijis SIA "Jaunā Fabrika", SIA "Cēsu siltumtīkli" un AS "VALMIERAS ENERĢIJA" siltumenerģētikas inženieris , kā arī SIA "Jūrmalas siltums" tehniskais direktors.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)