Banner 980x90

papildināta - Trešdien ugunsgrēkā Jūrmalā cieta cilvēks

(Papildināta visa ziņa.)

Rīga, 4.janv., LETA. Trešdien ugunsgrēkā Jūrmalā cieta cilvēks aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst.21.14 VUGD saņēma izsaukumu uz Ērgļu ielu Jūrmalā, kur divpadsmitstāvu mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka devītā stāva dzīvoklī deg elektrības sadales skapis piecu kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no piedūmotā dzīvokļa evakuējās divi cilvēki, no kuriem viens bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Plkst.22.54 ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst.12.55 ugunsdzēsēji steidzās uz Lāčplēša ielu Liepājā, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka no otrā stāva logiem nāk dūmi un tajā deg gāze no gāzes balona, griesti un sadzīves mantas. No piedūmotā dzīvokļa ugunsdzēsēji izglāba vienu cilvēku. Plkst.14.06 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības instalācija, elektrības sadales skapis, vieglā automašīna, siena un durvis, šķūnis un sodrēji ēkas dūmvadā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti desmit ugunsgrēki - trīs Rīgā un novados, bet četri citās pilsētās.

Vakar VUGD darbinieki veikuši arī 25 glābšanas darbus.

Savukārt 11 izsaukumi izrādījušies maldinoši.

Šogad Latvijā dzēsti jau 54 ugunsgrēki, bet tajos cietuši pieci cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)