Banner 980x90

"Semarah Hotel Lielupe SPA & Conferences" rekonstrukcijā investēti ap 15 miljonu eiro

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv
Viesnīcas "Semarah Hotel Lielupe SPA & Conferences" rekonstrukcijā investēti aptuveni 15 miljonu eiro, aģentūru LETA informē SIA "Semarah Hotel Management" pārstāvji.

Viesnīcas vadītājs Juris Baumerts stāsta, ka viesnīca atklāta 30.jūnijā, tā atrodas Jūrmalā, Bulduru prospektā 64/68. Rekonstrukcijas laikā no kūrortviesnīcas tā ir pārtapusi par četrzvaigžņu viesnīcu, kurā ir 264 numuriņi ar balkonu, kā arī baseini, sauna, turku tvaika pirts, tenisa korti, restorāni un bāri, "Technogym" trenažieru zāle, skaistumkopšanas salons un augstas klases konferenču centrs.

"Viesnīca rekonstrukcijas laikā ir kļuvusi ne vien modernāka, bet arī draudzīgāka ģimenēm ar bērniem un dažādu SPA pakalpojumu cienītājiem. Turklāt plānojam, ka pēc rekonstrukcijas mūsu piedāvājums šķitīs interesants ne vien pilsētas viesiem, bet arī vietējiem iedzīvotājiem. Mūsu plašās konferenču telpas spēs uzņemt gan vietēja mēroga, gan starptautiskus pasākumus," uzsver Baumerts.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Semarah Hotel Management" apgrozījums pērn bija 3,71 miljons eiro, kas ir par 6% mazāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 3,98 miljoni eiro. Pērn samazinājās uzņēmuma zaudējumi - no 529 143 eiro 2014.gadā līdz 111 378 eiro 2015.gadā.

SIA "Semarah Hotel Management" dibināta 2012.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Semarah Hotel Management" pieder Krievijas valstspiederīgajam Ņikitam Polivinkinam - 60% un SIA "IMG Hotels" - 40%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)