Banner 980x90

Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff"

Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff" ir ideāli piemērots dažādiem dzīves mirkļiem un pasākumiem – lietišķām pusdienām, romantiskām vakariņām divatā vai atpūtai jautrā draugu kompānijā.

Restorāns Jūrmalā

Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff" ir ideāli piemērots dažādiem dzīves mirkļiem un pasākumiem – lietišķām pusdienām, romantiskām vakariņām divatā vai atpūtai jautrā draugu kompānijā. Ikviens spēs novērtēt restorāna elegances un mājīguma perfekto saspēli, izsmalcināto ēdienkarti un unikālo atmosfēru. Pieejama arī vasaras terase, kur, vakariņojot un malkojot dzērienus, baudītu silto laiku, rīkot svinības draugu lokā, romantiskas vakariņas, arī lietišķas pusdienas, vai arī vienkārši atpūsties ar vīna glāzi pēc pastaigas gar jūru. Šādi nesteidzīgi vasaras vakari restorāna atvērtajā terasē ir kļuvuši par "Majorenhoff" apmeklētāju tradīciju. Burvīga vieta ir restorāna iekšpagalms, kas piešķir tam īpašu šarmu. Iekšpagalmā iespējams izbaudīt nepiespiestu atmosfēru, nošķirti no apkārtējās steigas.

Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff" ikvienam piedāvātajam ēdienam velta radošu pieeju, kas spēs pārsteigt arī pašus prasīgākos gardēžus – vai tie būtu Vidusjūras virtuves ēdieni, eksotiskas un neparastas kombinācijas, vai arī klasiski Eiropas virtuves ēdieni. Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff" jebkurā gadījumā neatstās vienaldzīgu un radīs prātā paliekošu iespaidu, kas liks atgriezties vēl. Lai neapjuktu plašajā piedāvājumā, restorāna personāls vienmēr palīdzēs izvēlēties ēdienus, kas atbilst viesa gaumei un vēlmēm. Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff" garantē neaizmirstamu maltītes pieredzi, ko nodrošina laika gaitā pārbaudītas receptes, augstas kvalitātes izejvielas un pavāru prasmes. Maltīte restorānā būs kā īsts gastronomijas ceļojumshttp://majorenhoff.lv/jaunumi-restorana/.

Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff" piedāvā plašu ēdienkarti, kurā atrodami ēdieni jebkurai gaumei. Tajā atrodami sātīgi brokastu ēdieni – omletes, pankūkas un veselīgas putras, apetīti rosinoši karstie ēdieni, gatavoti no zivīm, jūras veltēm vai sulīgas gaļas, aukstās un karstās uzkodas, zupas, dažāda veida salāti, plaša pastu un picu izvēle, kā arī uz oglēm pagatavoti ēdieni. Protams, pieejami arī dažāda veida interesanti deserti. Iepriecinās arī plašā dzērienu un vīnu izvēle. Restorānā pieejama arī speciāla bērniem piemērota ēdienkarte.

Restorāns Jūrmalā "Majorenhoff" atrodas Majoros, Jomas ielā 42. Atvērts katru dienu no 10.00 līdz 23.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)