Banner 980x90

Saeima apstiprina pilnvaras 11 deputātiem

Precizēts pilnvaru apstiprināšanas datums.

Saeima  trešdien, 5.novembrī, 11 deputātiem apstiprināja pilnvaras uz laiku.

Izmaiņas Saeimas sastāvā nepieciešamas, jo 11 parlamenta deputāti nolikuši savu mandātu uz laiku, kamēr pildīs ministru pienākumus Laimdotas Straujumas vadītajā valdībā, pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja Saeimas Preses dienestā.

Ņemot vērā, ka no politiskās partijas "Vienotība" saraksta ievēlētie Rihards Kozlovskis, Anrijs Matīss, Laimdota Straujuma, Jānis Reirs, kā arī Edgars Rinkēvičs apstiprināti jaunajā valdībā, 12.Saeimas sastāvā iestājās Hosams Abu Meri, Janīna Kursīte, Edvards Smiltēns, Vjačeslavs Dombrovskis un Veiko Spolītis.

Uldim Augulim, Jānim Dūklavam, Danai Reizniecei-Ozolai un Raimondam Vējonim noliekot deputāta mandātu uz ministru amata pildīšanas laiku, Saeimas deputāta mandāti apstiprināti Jurim Vectirānam, Valteram Dambem, Edgaram Putram, Jānim Trupovniekam, kuri 12.Saeimā ievēlēti no Zaļo un Zemnieku savienības saraksta.

Tāpat Saeima apstiprināja deputātu pilnvaras Andrim Vilkam un Aleksandram Kiršteinam no nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", jo deputāta mandātu uz laiku, kamēr pildīs ministru pienākumus, nolikusi Dace Melbārde un Dzintars Rasnačs.

Pirms balsojuma par mandāta apstiprināšanu deputāti Saeimas sēdē deva svinīgo solījumu, ko apliecināja ar savu parakstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)