Banner 980x90

Šorīt Jūrmalā ugunsgrēkā gājuši bojā divi cilvēki

Rīga, 2.maijs, LETA. Šorīt Jūrmalā ugunsgrēkā neapsaimniekotā mājā gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ap plkst.3.25 VUGD saņēma izsaukumu uz Jūrmalu, kur bija aizdegusies neapsaimniekota ēka. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg neapsaimniekota vienstāva koka māja pilnā 120 kvadrātmetru platībā. Veicot dzēšanas darbus, ēkā tika atrasti divi bojāgājuši cilvēki.

Savukārt plkst.3.39 VUGD saņēma izsaukumu uz Akmens ielu Rīgā, kur dega piecas vieglās automašīnas 40 kvadrātmetru platībā un šķūnīši 160 kvadrātmetru platībā. Sadūmojuma dēļ ugunsdzēsēji glābēji no blakus ēkas izglāba 15 un evakuēja divus cilvēkus. Pēc vairākām stundām šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks likvidēts.

Trešdien ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Daugavpilī, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg vienstāva dzīvojamās mājas jumts, divi šķūņi un koka žogs. Ugunsgrēkā cieta divi cilvēki, to skaitā viens glābējs, kuri tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

Tāpat vakar glābēji steidzās uz izsaukumu Dobeles novada Bikstu pagastā, kur pie dzelzceļa līnijas dega kūla un meža zemsedze 15 hektāru platībā. Ugunsgrēkā cieta viens glābējs. Patlaban šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks ir likvidēts.

Trešdien arī tika saņemts izsaukums uz Ogres novadu, kur dega kravas automašīna 20 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī kopumā VUGD saņēmis 118 izsaukumus - 98 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā 39 kūlas ugunsgrēkiem un 16 meža ugunsgrēkiem, 13 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bijuši maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)