Banner 980x90

Teātra un kino mūzikas festivālu "Jūras pērle" atklās ar Rīgas kinostudijas 70.jubilejai veltītu koncertu

Rīga, 2.jūl., LETA. Otro starptautisko teātra un kino mūzikas festivālu "Jūras pērle" 30.jūlijā Dzintaru koncertzālē atklās ar Rīgas kinostudijas 70 gadu jubilejai veltītu koncertu, aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāji.

Programmā skanēs dziesmas un mūzika no kinofilmām un mūzikliem, kas uzņemti Rīgā, kinostudijas paviljonos. Koncertā piedalīsies mākslinieki Raimonds Pauls, Jānis Streičs, Andrejs un Juris Žagari, Arnis Līcītis, Mirdza Martinsone, Juris Strenga, Vlads Bagdons, Andris Bērziņš, Regimants Adomaitis, Jozs Budraitis, Vladimirs Kačans, Lilita Ozoliņa, Jānis Paukštello, Valdis Pelšs, Romualds Ramanausks un citi.

"Jūras Pērle" Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē notiks no 30.jūlija līdz 3.augustam. Šogad kūrortu apmeklēs vairāk nekā 100 aktieri, režisori, producenti, scenāristi un komponisti no Latvijas, Krievijas, Lietuvas un citām valstīm.

Katru dienu festivāla vakara programma turpināsies neoficiālā gaisotnē atpūtas kompleksā "X.O Beach Lounge & Club", kur būs iespēja tikties ar festivāla viesiem un uzstāsies dažādi muzikālie kolektīvi un mākslinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)