Banner 980x90

Tikšanās ar Jāni Anmani jubilejas izstādē "Mans gaismas ceļš"

18.novembrī plkst.15.00 Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu iela 29, Majori) Jāņa Anmaņa jubilejas mākslas izstādē "Mans gaismas ceļš" notiks tikšanās ar autoru un jaunā muzikālā diska simfoblūzs - improvizācija "Ceļojums" prezentācija, kā arī iepazīšanās svētki ar Zvaigznes ABC jaunizdoto grāmatu - Jānis Anmanis "Pieskāriens", pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informē Jūrmalas pilsētas muzeja galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Diāna Josta.

Latvijas izcilā un nepieradinātā multimākslinieka Jāņa Anmaņa darbu izstāde "Mans gaismas ceļš" atklāj meistara pasaules redzējumu un uzticību saviem jaunrades ideāliem. Ik gleznā, medaļā, dzejā, mūzikā, dažādās performancēs, saistītās arī ar operetes žanra nokrāsām, jaušama cilvēka alkas pēc gaismas cilvēku dvēselēs. Meistars turpina savu "Gaismas ceļu", jo viņa māksla ir viņa dzīve. Šī izstāde apliecina Jāņa Anmaņa brīvo mākslas lidojumu un uzticību saviem ideāliem, kuras pamatā ir mīlestība pret savu dzimteni Latviju.

Izstādē redzamas gleznas no dažādiem mākslinieka radošās darbības periodiem - skatītāji var iepazīties gan ar 60. un vēlākajos gados radītiem darbiem, gan pēdējos gados tapušajām gleznām. Izstādītas arī mākslinieka veidotās miniatūras un medaļas, bet studija veltīta sievietes skaistumam un harmonijai.

Jāņa Anmaņa jubilejas personālizstāde "Mans gaismas ceļš" Jūrmalas pilsētas muzejā apskatāma līdz 24.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)