Banner 980x90

Truksnis uzdevis veikt revīziju Namsaimniekā un Siltumā

Otrdien, 2.aprīlī, vēl pirms Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja amata zaudēšanas Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis Jūrmalas pilsētas domes Revīzijas un audita nodaļai uzdevis veikt revīziju pašvaldības SIA "Jūrmalas namsaimnieks" un SIA "Jūrmalas siltums", pilsētas informācijas portāklam Jurmala24.lv pavēstīja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvis.

SIA "Jūrmalas siltums" tiks veikta plānotā revīzija par pakalpojumu tarifu aprēķināšanas atbilstību normatīvo aktu prasībām un tarifā iekļauto izmaksu lietderību.

Savukārt pašvaldības uzņēmumā "Jūrmalas namsaimnieks" saistībā ar Valsts kontroles ieteikumu ieviešanu no 2.aprīļa uzdots veikt papildu revīziju par dzīvojamo māju parādu (negatīvā uzkrājuma) izveidošanās atbilstību normatīvo aktu prasībām.

Jurmala24.lv jau vēstīja, ka Jūrmalas domes deputāti šodien ārkārtas sēdē balsojot nolēma atbrīvot no amata Jūrmalas domes priekšsēdētāju Gati Truksni (ZZS).

Truksnis sev nelabvēlīgo balsojumu lielā mērā saista ar deputātu sadrumstalotību un viņu iespaidojamību. No amata gāztais mērs uzskata, ka savu politiku pilsētas attīstībai varēs daudz vieglāk realizēt pēc jūnijā paredzētajām pašvaldību vēlēšanām. Pēc amata zaudēšanas Truksnis solīja strādāt kā deputāts, lai realizētu savas iniciatīvas jūrmalnieku labā.

Vairāki deputāti atzinuši, ka kopā ar kolēģiem lemšot, kā tālāk rīkoties - meklēt jaunu mēru vai līdz jūnijā paredzētajām pašvaldību vēlēšanām iztikt ar domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju Larisu Loskutovu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)