Banner 980x90

Ugunsgrēkos Jūrmalā un Ādažos cietuši cilvēki

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no  7.novembra plkst.6.30 līdz 8.novembra plkst.6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 26 izsaukumus, pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informē VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Viktorija Šembele..

Kopumā dzēsti seši ugunsgrēki, veikti 16 glābšanas darbi, bija arī četri maldinošs izsaukums. Ugunsgrēkos cietuši četri cilvēki.

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks šonakt izcēlās Jūrmalā. Plkst.23.21 VUGD saņēma informāciju, ka Jūrmalā, Vecajā ceļā, deg dzīvojamā māja. Jau tuvojoties notikuma vietai, ugunsdzēsēji glābēji redzēja, ka divstāvu mūra ēka deg ar atklātu liesmu. Veicot izlūkošanu tika konstatēts, ka degšana notiek ēkas otrajā stāvā un jumtā. No degošās mājas ugunsdzēsēji glābēji izglāba četrus cilvēkus un divus no viņiem nodeva mediķiem. Veicot dzēšanas darbus, ugunsdzēsējam glābējam uz kājas uzkrita sienas gabals, kā rezultātā ugunsdzēsējs glābējs salauza kāju. Kopējā degšanas platība ir 900 kvadrātmetru.

Ugunsgrēks tika lokalizēts plkst.3.05, bet likvidēšanas darbi vēl turpinās.

7.novembrī plkst.8.55 VUGD saņēma informāciju, ka Ādažos, Lejupēs, deg neapsaimniekota ražošanas ēka. Aizdegšanās bija notikusi ražošanas ēkā, kurā notika demontāžas darbi. Ugunsgrēkā cieta 41 un 46 gadus veci vīrieši, kas guva apdegumus. Kopējā degšanas platība bija 100 kvadrātmetru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)