Banner 980x90

Uz Jūrmalas bāriņtiesas vadītāja amatu pieteikušies 15 pretendenti

Ilustratīvs foto/ Foto: Jurmala24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jurmala24.lv
Jūrmalas bāriņtiesas vadītāja amata konkursā pieteikušies 15 pretendenti, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Zane Leite.

Viņa norādīja, ka patlaban domē vērtē iesniegto pieteikumu atbilstību konkursa izvirzītajiem nosacījumiem. Vēl nav zināms, cik ilgi turpināsies pretendentu vērtēšana.

Jau ziņots, ka konkurss tika izsludināts 11.augustā. Lai pretendētu uz šo amatu, nepieciešama otrā līmeņa augstākā akadēmiskā izglītība pedagoģijas, psiholoģijas, medicīnas vai tiesību zinātnē vai zinātnes nozarei atbilstoša profesionālā izglītība. Tāpat ir vēlams, lai ir apgūta bāriņtiesas priekšsēdētājam noteiktā mācību programma, kā arī pēdējo divu gadu laikā apmeklētas ar bāriņtiesas darbības jomu saistītas kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības.

Kandidātiem ir vēlama vismaz trīs gadu darba pieredze pedagoģijas, psiholoģijas, sociālajā, medicīnas vai jurisprudences jomā un vadības darba pieredze. Tāpat ir jābūt zināšanām par normatīvajiem aktiem, kas reglamentē bāriņtiesas kompetenci un bērnu tiesību aizsardzību.

No pretendentiem tiek prasīta nevainojama reputācija, spēja motivēt un strādāt komandā, teicamas komunikācijas prasmes. Tāpat pretendentiem ir jābūt sasniegušiem vismaz 30 gadu vecumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)