Banner 980x90

Virslīgas līderis "Spartaks" papildinājis sastāvu ar lietuviešu vārtsargu Rapali

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
"SynotTip" Latvijas futbola virslīgas līderis Jūrmalas "Spartaks" papildinājis sastāvu ar Lietuvas vārtsargu Maru Rapali, vēsta portāls "Futbolas.lt".

Rapalis kopš 2014.gada pārstāvēja "Trakai" vienību, bet šīs sezonas sākumā tika atbrīvots.

Karjeras laikā Rapalis pārstāvējis Lietuvas komandas Viļņas "Žalgiris", Viļņas "Vētra", Marijampoles "Sūduva" un "Šiauliai", kā arī Ukrainas vienību Simferapoles "Tavria" un Baltkrievijas klubu Grodņas "Neman".

Patlaban 33 gadus vecais Rapalis vairākkārt izsaukts uz Lietuvas izlasi, bet pieaugušo valstsvienībā viņš nav debitējis, bet 2002.gadā viņš aizvadīja vienu maču U-21 komandas rindās.

"Spartaka" pamatvārtsargs šosezon ir 20 gadus vecais Vladislavs Kurakins, kurš pirms tam pārstāvēja "Daugavpili".

"Spartakam" sestdien gaidāma virslīgas spēle pret "Jelgavu".

Virslīgas kopvērtējumā "Spartakam" ir 37 punkti 16 mačos, par septiņiem punktiem apsteidzot "Ventspili", bet par astoņiem - valsts čempionus no "Liepājas".

Par četriem punktiem atpaliek "Jelgava", kam divas spēles rezervē, RFS ar 22 punktiem ir piektā, bet tai ar 17 punktiem seko "Riga" komanda. Septītā ar 15 punktiem ir "Metta"/"Latvijas Universitāte", bet turnīra tabulu ar pieciem punktiem noslēdz "Daugavpils".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)