Banner 980x90

Visockis atvainojas par Aizsardzības biedrībai veltītajiem izteikumiem

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Juris Visockis atvainojas Jūrmalas Aizsardzības biedrībai (JAB) par saviem izteikumiem, nepamatoti kritizējot tās darbību, pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv pavēstīja Jūrmalas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvis.

"Mani izteikumi bijuši nepārdomāti, un es par tiem atvainojos," norāda Visockis. 

Tāpat viņš uzsver, ka JAB ir labs piemērs tam, kā, aktīvi strādājot, iespējams aizstāvēt labas pārvaldības un caurskatāmības principu ievērošanu pašvaldības darbā, nodrošinot Jūrmalas iedzīvotājiem iespēju piedalīties nozīmīgu lēmumu pieņemšanas procesā, kuri skar viņu ikdienu, labklājību un pilsētas nākotni, rūpējoties gan par vides aizsardzības, gan ilgtspējīgas attīstības principu ievērošanu.

Jurmala24.lv jau vēstīja, ka JAB aicināja Jūrmalas domes priekšsēdētāju Juri Visocki publiski atvainoties par 2013.gada 3.aprīļa domes sēdē vienkāršrunā izteiktajiem apvainojumiem JAB, kā arī visiem jūrmalniekiem, kuri iestājas par vides tiesībām, dabas pamatnēm, vēsturisko vidi un ilgtspējīgu pilsētas attīstību.

Demokrātiskā sabiedrībā nav pieļaujams, ka pašvaldības vadītājs atklāti apšauba Satversmē un likumos noteikto kārtību, kādā sabiedrība piedalās tai svarīgu jautājumu izlemšanā, nopeļot sabiedrības līdzdalības un tiesiskuma nodrošināšanas procesus. Satversmes 115.pantā noteiktās pamattiesības ir fundamentālas cilvēktiesības, kuru publiska nonicināšana neatbilst valsts amatpersonas statusam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)