Banner 980x90

Visockis būs "Vienotības" Jūrmalas mēra amata kandidāts vēlēšanās

Trešdien ievēlētais Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Juris Visockis (V) piedalīsies gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās 1.jūnijā kā partijas "Vienotība" saraksta līderis, tādējādi pretendējot uz Jūrmalas mēra krēslu arī pēc diviem mēnešiem.

Visockis, kurš ceturtdien, 4.aprīlī, aizvadījis otro dienu Jūrmalas mēra statusā, aģentūrai LETA sacīja, ka jaunajā amatā jūtas labi un "viss būs kārtībā".

Visocka pirmais un svarīgākais uzdevums būšot vispirms nomierināt esošo situāciju domē un pilsētā, kas izveidojusies saistībā ar gaidāmajām vēlēšanām.

Jaunievēlētais Jūrmalas mērs arī norādīja, ka vajadzētu noasfaltēt Ventspils šoseju, taču uzreiz pēc tam atzina, ka divi mēneši ir pārāk īss laiks, lai pieņemtu stratēģiskus lēmumus, īstenotu apjomīgus projektus un panāktu būtiskas izmaiņas.

Tāpēc Visockis tuvāko divu mēnešu laikā plāno turpināt pašvaldībā iesākto un risināt pilsētai svarīgus jautājumus, kas palikuši novārtā, piemēram, palīdzēt iedzīvotājiem, kam joprojām nav pieslēguma ūdensvadam un kanalizācijai. Darāmo darbu sarakstā ir arī bedru lāpīšana, pludmales sagatavošana vasaras sezonai, sabiedriskā transporta pieturu sakārtošana "un citi elementāri jautājumi".

Jurmala24.lv jau vēstīja, ka Visockis izvēlēts par Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju trešdien, 3.aprīlī, nepilnus divus mēnešus pirms vēlēšanām. Iepriekšējais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (ZZS) šajā krēslā noturējās pusotru gadu, taču otrdien, 2.aprīlī, domes deputāti nobalsoja par viņa atbrīvošanu no šī amata, jo uzskatīja, ka Truksnis izvērsis pārmērīgu pašreklāmu par nodokļu maksātāju naudu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)