Banner 980x90

Visockis: domei un organizācijām jāveicina pilsētas attīstība

Jūrmalas domei un sabiedriskajām organizācijām ir jāsadarbojas pilsētas uzplaukuma vārdā, jo pretējā gadījumā tiek kavēta pilsētas attīstība, pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv norāda Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Juris Visockis

"Man ir svarīgi, lai likumi tiktu ievēroti un sabiedrības viedoklis uzklausīts. Taču es gribētu aicināt sabiedrību iesaistīties jau lēmumu pieņemšanas procesā, nevis sākt dažādu veidu pretdarbību, kad lēmumi jau ir pieņemti," viņš paziņoja.

Pēc mēra teiktā, mērķis gan domei, gan sabiedriskajām organizācijām ir viens - Jūrmalas izaugsme un attīstība, līdztekus saglabājot pilsētas unikalitāti.

Šādi jaunais pilsētas vadītājs komentēja sabiedriskās organizācijas "Jūrmalas aizsardzības biedrība" (JAB) prasību publiski atvainoties par viņa asajiem izteikumiem, kas bija vērsti pret JAB aktīvista Gunta Grūbas darbībām.

"Daži sabiedrību izmanto par ieroci, lai mēģinātu aizkavēt Jūrmalas attīstību. Tas nodara kaitējumu pilsētai un tās iedzīvotājiem. Domei un sabiedriskajām organizācijām ir jāstrādā roku rokā par labu pilsētas izaugsmei. Pilsonisko iniciatīvu nedrīkst izmantot pret pilsētu," uzsvēra mērs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)